Hampaolja, fullspektrum

Eftersom jag bara rekommenderar det jag själv kan stå för, så vill jag förklara varför jag rekommenderar hampaoljan. Det har hjälp mig mot:
– Smärtor efter en whiplashskada i rygg och nacke
– Inflammationer i kroppen
– Huvudvärk
– Skador efter hundbett
– Smärtor efter revbensbrott
– Stärkt immunförsvar

Jag har nu fått möjligheten att vara ambassadör för Q Sciences, och jag har där en sida där man som kund kan köpa sin egen olja, eftersom det är förbjudet att sälja oljan i Sverige, så kan du endast beställa själv, jag kan inte sälja åt dig. Den här oljan är THC-fri. Denna oljan använder sig av hela hampaplantan (fullspektrum) och är därför mer kraftfull än CBD-oljan.

Här hittar du produkterna: https://camillahosenfeld.myqsciences.com/

För att handla gör du så här:

  • Välj SHOP/JOIN
  • Select Market – Sweden
  • Välj på Preferred Customer eller Ambassador (Preferred Customer är vanlig kund medans Ambassador är en som representerar dem, som jag gör), att vara Preferred customer kostar 10 dollar per år.
  • Produkterna hittar du under ”Full spectrum hemp”
  • Hampaoljan heter här ”Fuse” och den finns i 4 olika smaker: unflavored, moca, berry och cinnamon – de med smak smakar ganska starkt av den smak de har, lite som outspädd saft tycker jag.

I systemet kan du behöva välja att lägga varor i ”autoship”. Det är för att systemet är byggt för den Amerikanska marknaden. Autoship betyder att man får varor per automatik varje månad. Vill man använda hampaolja regelbundet är det bra att få ett stadigt flöde av oljan men vill man bara prova först så passar inte autoship så bra. Jag hjälper självklart till om du behöver hjälp.

Det kan vara lite krångligt att hitta fram till hur man gör, om du vill hjälper jag dig gärna. Skicka då ett mail till mig info@billablin.se så hjälper jag till.

För ordningen skull behöver jag nämna att jag i enlighet med de lagar och förordningar som finns i Sverige inte får påstå att hampaolja kan bota några sjukdomar. Oljan är förbjuden att sälja i Sverige men den får köpas och brukas.

Du behöver själv sedan dra dina egna slutsatser om det här kan vara någonting som kan få dig att må bättre.

Hampaoljan triggar vårt eget läkesystem!

Hampaoljan triggar vårt eget endocannabinoida läkesystem så att vi kan läka våra sjukdomar och obalanser själva, det tycker jag om – att vi kan läka oss själva!

För att förstå hur det fungerar kan jag rekommendera att du även tittar på filmerna om det endocannabinoida systemet, https://www.youtube.com/watch?v=bylQKOoW6uE.

Vetenskaplig forskning har visat att hampaolja kan vara terapeutiskt för många tillstånd, inklusive (men inte begränsat till) kronisk smärta, cancer, ångest, diabetes, epilepsi, reumatoid artrit, PTSD, sömnstörningar, alkoholism, hjärt-kärlsjukdom, antibiotikaresistenta infektioner, och olika neurologiska åkommor.