28 september – 2 oktober

Camilla Hosenfeld kommer till Arvika för att hjälpa dig att öppna upp dina mediala sinnen, för att du ska kunna kommunicera med dina guider och änglar som finns i ditt universella team! Hon är en erfaren kursledare och hon hjälper många människor att komma i kontakt med högre medvetanden. Hon erbjuder även under denna mediala weekend Privata sessioner, Reconnective Healing® och The Personal Reconnection®.

Helgkurs i medial och personlig utveckling

När: 28-30/9-2018
Tid: Fredag 28/9 18.00-20.30, Lördag-Söndag 29-30/9 09.30-17.00
Plats: Hantverksmagasinet i Arvika, lokal: Sjövinden
Pris: 2.750:- (varav 750:- i anmälningsavgift, ej återbetalningsbar)

Välkommen till en helgkurs med fokus på din mediala och personliga utveckling! Du får göra övningar och meditationer som syftar till att höja ditt medvetande och rensa blockeringar som stoppar dig i ditt liv. Du får möjlighet att utvecklas i en kärleksfull och trygg miljö!

Exempel på innehåll i kursen

Kraftfulla meditationer

Du får delta i vägledda meditationer som är frekvens- och medvetande höjande. De syftar till att du ska få ta emot budskap från högre entiteter (änglar, guider mm) som med sina kärleksfulla energier ger dig det du behöver just nu.

Kanalisering

Du får verktyg och övningar för att kanalisera och ta emot information från andra dimensioner, såsom t ex änglarna, guiderna, andevärlden och andra dimensioner. Du får öva dig tillsammans med likasinnade människor i en trygg och kärleksfull miljö – där du utvecklas från den plattform du befinner dig på.

Samverkande med högre medvetanden

Du får lära dig hur du kommunicerar med dina guider för att du i vardagen ska kunna ta emot information av dem – just när du behöver det! Du får även lära dig hur du kommunicerar med änglarna – de är mycket villiga att hjälpa dig närhelst du behöver det!

Nybörjare eller erfaren?

Du kan delta på denna kurs oavsett om du är nybörjare eller om du är erfaren i det mediala och vill få möjlighet att få öva dig och möta andra dimensioner/andra entiteter än du tidigare gjort. Du kommer att utvecklas från den plattform du befinner dig på!

Sagt om kurser från tidigare deltagare:

”Jag kände mig trygg under hela kursen. Camilla ledde oss tydligt och konsekvent genom övningarna och meditationerna. Jag kan verkligen rekommendera alla att gå hennes kurser och workshops!” Annelie, Stockholm

”Efter kursen så insåg jag att ”jag kan”! Jag fick träffa min guide för första gången och det var en mycket stark upplevelse.” Mia, Stockholm

”Kursen var magisk, jag fick träffa min guide och mitt medvetande höjdes många nivåer. Jag kände mig trygg under hela kursen och min tillit ökade då jag fick kanalisera till människor jag inte kände.” Solveig, Farsta

“Camilla du är superduktig på att leda en grupp, på att hålla energin, att känna in gruppen och att stå fast lugn och trygg oavsett deltagares reaktioner. Du är en stjärngudinna! Tack, jag blir rörd när jag tänker på vad denna helg gett mig. Jag har ju gått en del “kurser” och denna var en av de bästa!!!” Monica, Stockholm

Boka plats på kursen här:

Boka Privata sittningar, Reconnective Healing och The Reconnection

Privata sessioner

När: 1-2/10-2018, tid: 11.00-18.00
Plats: Hantverksmagasinet i Arvika, lokal: Sjövinden
Pris: Medial vägledning, tidigare liv kanalisering och Reconnective Healing: 750:-(ordpris: 900:-).
The Personal Reconnection 333 €, betala motsvarande belopp i Svenska kronor när du kommer till din första session.
Tar endast betalt med kort – ej kontanter.

Medial vägledning

Under denna session får du möjlighet att igenom mig få kontakt med dina guider och änglar som kommer med vägledning till dig.

Jag som medium kanaliserar informationen från guiderna och änglarna så att du får de budskap du behöver just nu i ditt liv. Jag rekommenderar att du tar emot generell vägledning från dem först, sedan kan du ställa dina egna frågor – för att du ska känna att du blir vägledd på det sätt som passar dig.

Jag har fullt förtroende för mina universella hjälpare – att de tar fram den information som Du behöver just nu i ditt liv!

Boka tid för medial vägledning här:

Boka Privata sittningar, Reconnective Healing och The Reconnection

Tidigare liv kanalisering

En tidigare liv session syftar till att du ska bli fri från de blockeringar, beteenden, mönster och rädslor som kan finnas kvar hos dig idag från det tidigare livet. Det kan även komma fram dolda talanger från dina tidigare inkarnationer som “väcks till liv” efter sessionen.
Jag kanaliserar det liv som påverkar dig mest just nu, och det är ditt universella team som bestämmer och tar fram det livet. Sedan beskriver jag det tidigare livet för dig, vem du var, vad du gjorde, vad hände, hur dog du mm. Sedan utför jag en förlåtelseprocess med alla inblandade i det tidigare livet och du blir på så sätt fri från den negativa karman som finns kvar hos dig idag.
Du behöver inte göra något utan jag sköter detta, men du får gärna känna in hur det känns hos dig under sessionen.

Denna session kan hjälpa till med att frigöra sjukdomar och andra obalanser.

Boka tid för Tidigare liv kanalisering:

Boka Privata sittningar, Reconnective Healing och The Reconnection

Reconnective Healing®

– healing utöver vad allt som tidigare varit möjligt!

Det hela startade i början av nittitiotalet när kiropraktorn Dr Eric Pearl upptäckte att hans klienter ”kände” hans händer utan att han rört vid dem. Han vidareutvecklade förmågan och vidareutbildade sig inom detta som han kom att kalla ”Reconnective Healing®”. Reconnective Healing visade sig vara en kraftfull form av healing – healing utöver allt som tidigare varit möjligt.

Han har skrivit en bok om sin upplevelse som heter ”Väck din inre healer” – läs den gärna! Dr Eric Pearl och The Reconnection Team åker jorden runt och utbildar människor till att bli Reconnective Heling utövare med mera.

Upplev en ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan: fysiskt, psykiskt och känslomässigt.

Reconnective Healing är en form av healing som är här på jorden för allra första gången. Den återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den även återkopplar oss till vår egen varelses fullkomlighet och den vi verkligen är. Den anses kunna återkoppla (reconnect) oss till universum och vår innersta essens inte bara genom en ny uppsättning healing frekvenser utan genom en möjligen helt ny bandbredd. Dess faktiska existens har visat sig tydligt både i praktiken och i laboratorier.

Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv efter din healingsession. Healern verkar som en katalysator mellan den helande kraften (frekvenserna) och klienten.

“Detta är något nytt. Detta är annorlunda. Detta är verkligt och det kan bli integrerat i var och en av oss.”

Under din healingsession interagerar du med dessa kraftfulla frekvenser som aktiveras under sessionen – de fortsätter att arbeta med dig även när sessionen är avslutad. Det kan ta olika lång tid innan man märker vad som förändrats – för en del kan det ta lång tid innan man märker vad som förändrats samtidigt som andra genast märker vad som skett.

“Om du har tur, kommer din Reconnective Healing i en form du förväntat dig. Om du verkligen har tur kommer den i en form du inte ens har drömt om – en som universum speciellt har i åtanke för dig.” av Dr Eric Pearl

Klientens ansvar, läs mer här. Läs mer om hur en session går till.

Boka tid för Reconnective Healing här:

Boka Privata sittningar, Reconnective Healing och The Reconnection

The Personal Reconnection®

The Personal Reconnection® rekommenderas när du är redo för förändring, personlig utveckling, och då du söker en klarar bild av din livsväg eller livsuppgift. Den ger dig möjlighet att nå din högsta potential, att hitta din unika väg i livet och att utvecklas fullt ut på alla plan – snabbare än det tidigare varit möjligt!

The Personal Reconnection® gör man endast en gång i livet och det är en unik process, en fantastisk process – och det är ditt val om du vill ge denna gåva till dig!

The Personal Reconnection® återkopplar dig till jorden och universum och aktiverar de axiatonala linjer som möjliggör samspelet med dessa nya nivåer av ljus och information!

Många klienter beskriver att det känner sig transformerade, ökat medvetade, ökad synkronisitet eller helt enkelt flyt, att de finner sin livsuppgift eller att allt faller på plats och att nya möjligheter, människor och situationer dyker upp vid precis rätt tillfälle.  För en del kan de gå snabbt och relativt dramatiskt medan för andra kan de komma ganska stillsamt steg för steg.  Att man känner sig mer medveten och lyssnar mer på den man egentligen är. Att de blir tydligare vad som är bra för en själv och enkelt släpper sånt som inte är relevant längre och fokuserar mer på de som ger glädje och harmoni.

The Personal Reconnection® utförs alltid “på plats” under två sessioner vanligtvis under två på varandra följande dagar. Boka tid för dina sessioner på måndagen 1/10 och tisdagen 2/10.

Vänligen notera: Även om det inte är ett krav är det rekommenderat att ta 1- 3 Reconnective Healing sessioner före du tar emot din Reconnection.

The Personal Reconnection återkopplar dig till jorden och universum!

Ursprungligen var meridianlinjerna (ibland kallade akupunkturlinjer) på våra kroppar sammanlänkade med det nätverk som omger vår planet och korsar varann på erkända kraftpunkter som Machu Picchu och Sedona. Dessa linjer fortsatte ut och kopplade ihop oss till ett ofantligt mycket större nätverk som knyter samman oss med hela universum.

Våra kroppar har sitt egna nätverk av energier och punkter. Även om de bara är rester av vad de en gång var så fortsätter dessa linjer och punkter att tjäna som vår förbindelselänk med universum, en kanal som underlättar vår kommunikation av energi, ljus och information mellan det stora och det lilla, makrokosmos och mikrokosmos, universum och mänskligheten. Vid en tidpunkt blev vi frånkopplade från dessa linjer och vi förlorade fullkomligheten i vår inneboende länk till universum, vilket distanserade oss från vår tidigare så snabba och expansiva evolution.

The Personal Reconnection bringar in “nya” axiatonala linjer som återkopplar oss på en mer kraftfull och utvecklad nivå än någonsin tidigare. Dessa linjer är en del av ett tidslöst nätverk av intelligens, ett parallellt – dimensionellt system som drar grundläggande energi till förnyelsefunktionerna i den mänskliga kroppen.

The Personal Reconnection bringar in och aktiverar dessa nya linjer, och möjliggör utbytet av energi, ljus och information, återkopplingen av DNA-kedjor och återintegrationen av ´strängar´

Pris: The Personal Reconnection® kostar alltid totalt 333 euro i hela Europa, oavsett utövare, läs här för aktuell valutakurs.

Boka tid för The Personal Reconnection här (boka 2 sessioner):

Boka Privata sittningar, Reconnective Healing och The Reconnection