Medial coaching till företag

Jag jobbar med att stötta och coacha företagare och anställda.

Ledning, enskilt eller i grupp

Oavsett om du är ny i din roll och behöver stöd eller om du är erfaren och behöver ett oberoende bollplank kan jag hjälpa dig. Jag kan även stödja er till att skapa harmoni i ledningsgruppen.

Medial coaching till medarbetarna

När du kan få dina medarbetare att lysa och skina genom att de når sin fulla potential så kommer företaget bli mer välmående.

Individuellt och i grupp

Hur når medarbetaren sina mål och hur hanterar hen sina utmaningar? Vad behöver hen hjälp med för att bli av med orosmoment och hinder? Medarbetaren får coaching i att växa och utvecklas som person och därmed har möjlighet att vara i sin fulla potential.

Jag kan tidigt i processen se om medarbetaren är på väg att bli utmattad, och kan stödja hen i att se vilka åtgärder som behövs sättas in.

Om det är disharmoni och obalans i en arbetsgrupp kan det hindra företaget att nå sina mål. Här kan jag stödja gruppen att se sina hinder och utmaningar från ett annat perspektiv och även hur man kan lösa de eventuella konflikterna. jag kan även stödja arbetsgruppen i att hitta vägen till gynnsam arbetsmiljö.

Stresshantering

Jag erbjuder stresshantering genom djupverkande vägledda meditationer både i grupp och individanpassat.

Planering

Kontakta mig för planering och offert info@billablin.se, 0760-870068

Retreat

Jag arrangerar retreat skräddarsytt för företag. Jag håller då till på Villa Dorothea i Spanien.

Retreaten skräddarsys efter företagets behov. Men generellt handlar det om personligt växande för individerna men även att harmonisera företaget på en högre nivå. Hör gärna av dig om du vill rådgöra hur jag skulle kunna hjälpa dig och ditt företag att nå en högre nivå!

Prisexempel för en vecka: ca 15.900:-/person, antal deltagare mellan 15-23 personer.
Priset är inkl. helpension, vandringar, meditationer och övningar. Exkl. resor till och från Spanien och till och från flygplatser.

Utbildningar

Jag utbildar både ledningsgrupper och anställda i att växa som personer, att släppa taget om sina rädslor och hinder som stoppar dem i deras personliga- och yrkesverksamma liv. Jag skräddarsyr utbildningarna efter varje företags behov.

Prisexempel: 2 dagars personlig utveckling: ca 9.575:-/person, minst 6 personer i en grupp. Tillkommer kostnad för lokal och andra tillägg, detta pris är endast för utbildningen.

Kontakta mig för mer information och bokning: info@billablin.se, 0760-87 00 68

Jag brinner för att hjälpa människor till sin fulla potential!