Medial coaching till företag

Jag jobbar med att stötta och coacha företagare och anställda.

Jag arbetar då med Medial Coaching, du kan läsa mer här: https://www.medialcoaching.com/

Vi är 5 Universella Kommunikatörer som startat upp detta tillsammans. Vi förstod att våra förmågor även kan hjälpa företag att komma vidare med strategier, planer, förändringsprocesser, lösa upp problem i personalgrupper, skapa harmoni på arbetsplatsen med mera.

Vi jobbar individuellt och i grupper.

Kontakta mig för mer information och läs gärna mer på vår hemsida ovan.

Retreat för företag

Jag arrangerar retreat skräddarsytt för företag. Jag håller då till på Villa Dorothea i Spanien.

Retreaten skräddarsys efter företagets behov. Men generellt handlar det om personligt växande för individerna men även att harmonisera företaget på en högre nivå. Hör gärna av dig om du vill rådgöra hur jag skulle kunna hjälpa dig och ditt företag att nå en högre nivå!

Prisexempel för en vecka: ca 14.900:-/person (exkl. moms), antal deltagare mellan 15-23 personer.
Priset är inkl. helpension, vandringar, meditationer och övningar. Exkl. resor till och från Spanien och till och från flygplatser.

Utbildningar för företag

Jag utbildar både ledningsgrupper och anställda i att växa som personer, att släppa taget om sina rädslor och hinder som stoppar dem i deras personliga- och yrkesverksamma liv. Jag skräddarsyr utbildningarna efter varje företags behov.

Prisexempel: 2 dagars personlig utveckling: ca 5.575:-/person (exkl. moms), minst 6 personer i en grupp. Tillkommer kostnad för lokal och andra tillägg, detta pris är endast för utbildningen.

 

Kontakta mig för mer information och bokning: info@billablin.se, 0760-87 00 68

Jag brinner för att hjälpa människor till sin fulla potential!