– fördjupa kontakten med ditt universella team

Detta är en fortsättning på den första utbildningen du gick ”Utveckla dina mediala förmågor”. Under denna utbildning kommer du att fördjupa kontakten med ditt universella team. Du kommer även att öva dig på att komma i kontakt med ditt högre jag, din innersta essens. Du kommer att öka upp tilliten till dina egna mediala förmågor. Du kommer att få verktyg och övningar som syftar till att öka upp din egen kommunikation med den universella visdomen, med ditt universella team, så att du kan ta emot budskap i din vardag. Med dina mediala sinnen ser du djupare inom dig själv och du kan då komma åt det som ligger på djupet inom dig själv. Denna utbildning har fokus på din personliga utveckling, så att du kan bli fri ifrån dina rädslor, blockeringar, beteenden och mönster som gör att du ej kommer vidare i ditt liv.

Mellan kurstillfällena så ingår en medial coaching med kursledaren Camilla Hosenfeld där hon med sitt universella team informerar och coachar dig i vad just du behöver för att upprätthålla din utveckling.

Kursupplägg

Utbildningen är under 4 helger:

Fredag 18.30 – 20.30*, Lördag och Söndag 09.30 – 17.00*

Valfritt tillägg: 2 coachingsessioner, som du själv väljer att boka in när/om du behöver dem.

Kursen går ej att dela upp – 100% deltagande gäller!

Du kommer att utvecklas tillsammans med de andra deltagarna och ni kommer tillsammans att möjliggöra en högre utveckling eftersom ni blir trygga tillsammans i en kärleksfull miljö.

* Sluttiderna är ungefärliga.

Datum

Datum hösten 2022

Tillfälle 1: Fredag – Söndag 2-4/9
Tillfälle 2: Fredag – Söndag 30/9-2/10
Tillfälle 3: Fredag – Söndag 4-6/11
Tillfälle 4: Fredag – Söndag 6-8/1-2023

Pris

4 kurstillfällen samt 2 mediala coachingsessioner: 13.600:- (varav 2.000:- i anmälningsavgift, ej återbetalningsbar). Du kan dela upp kursavgiften på 4 ggr, det blir då 3.400:- per gång. 100% deltagande gäller, det är inte uppdelningsbart.

Kursinnehåll

Kursledaren Camilla Brolin är under utbildningen i kontakt med sitt universella team som visar henne vilka meditationer och övningar som deltagarna behöver just då. För varje kurstillfälle kommer du att höja ditt medvetande och du kommer att bygga upp din tillit till din egen förmåga mer och mer.

Medial coaching

Du bokar själv dina coachingstillfällen här. Coachingen sker över telefon (på distans). Se till att boka dem så fort som möjligt då min kalender blir fort uppbokad. Välj själv hur du vill fördela dina coachingsessioner. Detta är inte en medial vägledning utan den mediala coachningen syftar till att du ska få stöd i din utveckling under utbildningsperioden. Sessionen varar mellan 15-30 min beroende på vad du behöver (vilket ditt team avgör).

Kraftfulla meditationer

Du kommer att delta i frekvens- och medvetandehöjande meditationer under utbildningen, där du får möta de ljusvarelser som finns runt dig och ta del av deras kärleksfulla budskap. Meditationerna kommer till Camilla genom visioner och de blir anpassade för deltagarnas behov. Meditationerna utvecklar dina mediala förmågor och dig som person genom att du får möjlighet att rensa blockeringar och energier som stoppar dig just nu. Du kommer att ha tillgång till meditationerna även mellan kurstillfällena då de spelas in och kan laddas ner – bara för dig som går kursen.

Kanalisering

Du kommer att fortsätta att öva dig på att kanalisera och ta emot information från olika dimensioner. Du kommer att stärka kommunikationen med ditt universella team samt andra ljusvarelser. Du kommer att öva tillsammans med de andra deltagarna och i grupp. Du kommer att bli tryggare i din kommunikation för varje kurstillfälle.

Bli fri från dina blockeringar

Genom meditationer, övningar och coachningssessioner kommer du att få möjlighet att rensa de blockeringar du bär på som själ och människa – så att du blir fri i ditt liv!

Ditt universella team

Du kommer att fördjupa din kontakt med ditt universella team under denna utbildning. Du kommer att träffa dem i meditationer och övningar samt träna mer på hur du kommunicerar med dem på olika sätt. De finns med dig för att du ska kunna ta del av deras visdom och kunskap. Under denna kurs får du fler verktyg och du kommer att öka upp din tillit ännu mer så att det blir lättare att kommunicera med ditt team – närhelst du behöver det!

Certifikat

Efter genomförd utbildning kommer du att erhålla ett certifikat där dina styrkor och förmågor intygas av kursledaren.

Boknings- och avbokningsregler

Du hittar de generella boknings- och avbokningsreglerna här.

Anmälningsavgiften för dessa kurser är 2.000:-, ska betalas så fort du erhållit fakturan. Resterande summa ska betalas 14 dagar innan respektive kurstillfälle om du väljer att dela upp betalningen, väljer du att betala hela avgiften på en gång ska den betalas 14 dagar innan kursstart. Betala mot den faktura du erhåller, ange endast OCR vid betalning.

Övrigt

Endast ett begränsat antal platser, max 12 deltagare.

Kursen hålls på Helhjärtat Center, Rödabergsgatan 3, Stockholm

När du bokat din tid kommer du att få mer detaljerad info. Du kommer emottaga en faktura för kursen (som du kan välja att betala på en gång eller så kan du välja att betala per tillfälle).

Fortsättningskurs: Energiboostningshelg

Efter du gått Utveckla dina mediala förmågor så har du möjlighet att energiboosta dig under helgkurser som endast är till för de som gått den utbildningen. Läs mer här.

Fortsättningsutbildning: Bli en Universell Kommunikatör®

Läs mer här.