Dessa meditationscyklar syftar till att du ska få en boost i 21-dagar så att du kommer i en ny välbehövlig vana, där du lägger minst 30 minuter per dag på dig själv och ditt välmående.

Under dessa meditationer kommer du att komma ner i varv, bli lugn och harmoniskt – vilket är en grundförutsättning för att kunna meditera. Du kommer att stifta bekantskap med din huvudguide, dina andra guider, din skyddsängel och dina andra änglar samt ljusvarelser som alla finns med i ditt universella team, som rådgivare och hjälpare.

Varför har jag valt att göra 21-dagars cyklar då? Jo för att när man pratar om att ändra vanor så landar man ofta i 21-28 dagar för att lära om, och när vi pratar om självhjälp så landar man ofta i 21-dagar. Men detta är ingen sanning huggen i sten utan vi är alla olika och vi har olika förutsättningar. Men jag tänker att dessa 21-dagar kommer att skapa en ny grund för dig att vilja fortsätta utvecklas och att du vill fortsätta satsa värdefull tid på dig själv.

Meditationerna

Jag är en kanal för universell visdom, och via mina universella hjälpare får jag till mig meditationerna som ska läggas in i meditationscyklarna. Meditationerna jag förmedlar är mediala, dvs du kommer att använda dina mediala sinnen för att ta till dig informationen under meditationerna, du behöver inte göra något utan det sker av sig självt. Du kan själv välja om du vill följa med på den resa jag presenterar eller om du vill ha din egna upplevelse, du gör precis det som känns rätt för dig. Men om du vill följa med mig på den resan som jag presenterar så kan du föreställa dig, fantisera eller bara vara flödet och ta emot, inte styra och göra något utan bara följa med och se vad som utspelar sig för dig.

Så här fungerar det:

Du deltar på distans, dvs där du befinner dig, du väljer själv tid på dagen när du vill meditera.

Anmäl dig till den 21-dagars meditation du vill delta i så får du mer information samt faktura via mailen.

Bokning och avbokningsregler för distanskurser

Full betalning av kursen eller utbildningen skall vara Billablin tillhanda senast 10 dagar före kursstart, om inget annat anges. Betalas mot erhållen faktura, ange endast OCR nr vid betalning. Betala inte innan du erhållit fakturan. Kursen kan du påbörja närhelst du vill.

Anmälan är bindande så snart du mottagit bokningsbekräftelse från bokadirekt.se. Avbokning är inte möjlig vid denna kurs, då du erhåller lösenord till meditationssidan vid anmälan.

Sjukdom: ej relevant för denna kurs då du kan göra den när du vill, när det passar dig.

Generella boknings- och avbokningsregler hittar du här.

Medial coaching

Om du vill kan du boka coaching under denna period för att få budskap om vad du behöver för att komma vidare i din utveckling. Detta är ett tillägg och kostar 450:-, coachingen är 30 minuter lång. Den ska inte förväxlas med ”medial vägledning” utan denna coaching syftar till din personliga utveckling. Du bokar din coaching här. Denna coaching finns tillgänglig för dig under 21-dagars meditationen samt 1 vecka efteråt. Vill du ha coaching senare än detta så får du boka Medial Vägledning, det bokar du här (du behöver välja vilken av mina tjänster du vill ha).

Kärleksboost

Vakna upp till din egen storhet!

Hjärtat sanning