– och stå i stadig kontakt med ditt universella teamUtbildning: Utveckla dina mediala sinnen

Under denna utbildning kommer du att bygga upp tilliten till dina egna mediala förmågor. Du kommer att lära känna ditt universella team – dina guider, änglar samt andra ljusvarelser som är med dig i din utveckling och ditt liv. Med dina mediala sinnen ser du djupare inom dig själv och du kan då komma åt det som ligger på djupet inom dig själv. Denna utbildning har fokus på din personliga utveckling, så att du kan bli fri ifrån dina rädslor, blockeringar, beteenden och mönster som gör att du ej kommer vidare i ditt liv.

Under utbildningsperioden ingår två mediala coachingar med kursledaren Camilla Brolin där hon med sitt universella team informerar och coachar dig i vad just du behöver för att upprätthålla din utveckling.

Kursupplägg

Utbildningen är under 4 helger:

Fredag 18.30 – 20.30*, Lördag och Söndag 10.00 – 17.00*

Inklusive 2 coachingsessioner, en före första kurstillfället och sedan en till under utbildningsperioden..

Kursen går ej att dela upp – 100% deltagande gäller!

Du kommer att utvecklas tillsammans med de andra deltagarna och ni kommer tillsammans att möjliggöra en högre utveckling eftersom ni blir trygga tillsammans i en kärleksfull miljö.

* Sluttiderna är ungefärliga.

Datum

Hösten 2024

Tillfälle 1: Fredag – Söndag 13-15/9
Tillfälle 2: Fredag – Söndag 18-20/10
Tillfälle 3: Fredag – Söndag 15-17/11
Tillfälle 4: Fredag – Söndag 13-15/12

Pris

4 kurstillfällen samt 2 mediala coachingsessioner: 13.600:- (varav 2.000:- i anmälningsavgift, ej återbetalningsbar). Önskar du fler coachingsessioner kostar det 450:- per gång.
Du kan dela upp kursavgiften om du vill. 100% deltagande gäller, det är inte uppdelningsbart. Om du väljer att betala av kursen tillkommer en adminkostnad på 250:- per avbetalningsgång.

Kursinnehåll

Kursledaren Camilla Brolin är under utbildningen i kontakt med sitt universella team som visar henne vilka meditationer och övningar som deltagarna behöver just då. För varje kurstillfälle kommer du att höja ditt medvetande och du kommer att bygga upp din tillit till din egen förmåga mer och mer.

Medial coaching

Du bokar själv dina coachingstillfällen här. Coachingen sker över telefon (på distans). Se till att boka dem så fort som möjligt då min kalender blir fort uppbokad. Boka en session innan utbildningen startar och sedan när du vill under utbildningens gång. Detta är inte en medial vägledning utan den mediala coachningen syftar till att du ska få stöd i din utveckling under utbildningsperioden. Sessionen varar mellan 15-30 min beroende på vad du behöver (vilket ditt team avgör).

Kraftfulla meditationer

Du kommer att delta i frekvens- och medvetandehöjande meditationer under utbildningen, där du får möta de ljusvarelser som finns runt dig och ta del av deras kärleksfulla budskap. Meditationerna kommer till Camilla genom visioner och de blir anpassade för deltagarnas behov. Meditationerna utvecklar dina mediala förmågor och dig som person genom att du får möjlighet att rensa blockeringar och energier som stoppar dig just nu. Du kommer att ha tillgång till meditationerna även mellan kurstillfällena då de spelas in och kan laddas ner – bara för dig som går kursen.

Kanalisering

Du kommer att få öva dig på att kanalisera och ta emot information från olika dimensioner. Du kommer att få öva på att kommunicera med guider och änglar samt andra ljusvarelser. Du kommer att öva tillsammans med de andra deltagarna och i grupp. Du kommer att bli tryggare i din kommunikation för varje kurstillfälle.

Bli fri från dina blockeringar

Genom meditationer, övningar och coachningssessioner kommer du att få möjlighet att rensa de blockeringar du bär på som själ och människa – så att du blir fri i ditt liv!

Ditt universella team

Du har en mängd ljusvarelser som följer dig i ditt liv – ditt universella team. Som består av guider, änglar och andra entiteter. De finns med dig för att du ska kunna ta del av deras visdom och kunskap. Ofta vet man inte hur man ska kunna öppna upp för kommunikation med dem. Under denna kurs får du verktyg och tillit till att kommunicera med ditt team – närhelst du behöver det!

Certifikat

Efter genomförd utbildning kommer du att erhålla ett certifikat där dina styrkor och förmågor intygas av kurseldaren.

Övrigt

Endast ett begränsat antal platser, max 12 deltagare.

Kursen hålls på Helhjärtat Center, Rödabergsgatan 3, Stockholm

När du bokat din tid kommer du att få mer detaljerad info. Du kommer mottaga en faktura för kursen (som du kan välja att betala på en gång eller så kan du välja att betala per tillfälle).

Boknings- och avbokningsregler

Du hittar de generella boknings- och avbokningsreglerna här.

Anmälningsavgiften för dessa kurser är 2.000:-, ska betalas så fort du erhållit fakturan. Resterande summa ska betalas 14 dagar innan respektive kurstillfälle om du väljer att dela upp betalningen, väljer du att betala hela avgiften på en gång ska den betalas 14 dagar innan kursstart. Betala mot den faktura du erhåller, ange endast OCR vid betalning.

Fortsättningskurs: Energiboostningshelg

Efter du gått Utveckla dina mediala förmågor så har du möjlighet att energiboosta dig under helgkurser som endast är till för de som gått den utbildningen. Läs mer här.

Fortsättningsutbildning: Bli en Universell Kommunikatör®

Läs mer här.

Sagt om utbildningen från tidigare omgångar:

Kursen har varit en magisk och fantastisk resa. Det har varit ett äventyr utan dess like! Kursen har överträffat alla mina förväntningar. Den har varit berikande, utmanande, kraftfull, givande, stärkande, magisk, spännande, kärleksfull, utvecklande, glädjerik, berörande… Den har gett mig så oerhört mycket. Den har gett mig kraft, insikt, visdom, rening, läkning, förståelse, kunskap och trygghet… Den har öppnat portar till mitt inre och till Universums storslagna värld. I en trygg och kärleksfull miljö har vi alla fått chansen att utvecklas, att lära känna, att lära känna oss själva och vår inre värld, att lära känna vår storhet och vår inre kraft, att lära känna en ny underbar värld, en värld full av gåvor, insikt, vägledning, kärlek, helande och ljus. Camilla har varit med oss genom hela resan. Hon har funnits vid vår sida, hon har hållit vår hand, hon har stärkt oss och stöttat och visat vägen fram. Camilla är verkligen en öppen, ren och kraftfull kanal. En kanal till lycka och fullkomlighet. Camilla som kursledare är kärleksfull, varm, generös, förstående, närvarande, lyhörd, uppmuntrande, spontan, vidsynt, mjuk, öm, utmanande, omhändertagande, empatisk, trygg, klok och sann. Hon ger oss så mycket. Hon tänker på allt. hon berikar oss med skönhet, med blommor och med ljus, hon bjuder på goda smaker och oförglömliga upplevelser. Ja, det är mycket som hänt under denna kurs. Tiden mellan kurstillfällena har varit lika innehållsrika. Därför har upplägget av den här kursen passat mig väldigt bra. Det har varit fantastiskt att få individuella mediala coachningar både före kursens start och mellan varje kurstillfälle. De har varit mycket värdefulla. Det har varit skönt att få möjlighet att lyfta sina funderingar över det som sker, att få stöd och vägledning om var jag befinner mig just nu. Vad som är viktigt för mig att tänka på för att utvecklas på bästa sätt och även få en bekräftelse på allt jag upplever. Det har gett mig styrka, tillit och visshet. Ja, vi som grupp och individer har varit på resande fot, vi har färdats på ett öppet hav – ett hav av möjligheter, vi har funnits där för varandra med hjärta och själ, vi har stöttat, delat, skrattat och gråtit. Ja, den här kursen har varit en kraftfull upplevelse och ett stort lyckorus där Camilla, vi som grupp och ”teamen” varit med varandra hela vägen. Jag är så lycklig och tacksam för denna kurs. Den har hjälpt mig i min utveckling framåt. Den har visat mig vägen hem. Hem till mitt hjärta och hem till min själ. Hem till min storhet och min rätta väg. TACK!/ Anna vt 2016

När jag svarar på utvärderingen känner jag att orden inte räcker till. Det är så mycket som hänt och det är så känslosamt. Jag sitter här med tårar i ögonen och ryser när jag tänker på Camilla och övriga kursdeltagare. En sådan resa vi gjort. Jag kunde inte, i min vildaste fantasi, förstå vad jag skulle komma att gå igenom och vilken utveckling jag skulle få. Tack!! Tack Camilla och Tack alla kursdeltagare!/Karin vt 2016

Jag är hjärtinnerligt glad över att jag gått din kurs. Den har verkligen berikat mig med ökad tilltro till mina förmågor, spänning, förundranspikar, skratt och systerskap. Jag uppskattar ditt raka och naturliga sätt att vara, ditt lagom myndiga ledarskap, din entusiasmerande inställning och att du så frikostigt bjöd på frekvenserna och höll dem närvarande åt oss.Coachingen mellan kurstillfällena var både klart stödjande och berikande. De fungerande också som en viktig gånghållare, precis som du räknat med./Eva vt 2016

Så tacksam för den här möjligheten att få komma i kontakt med en sida av mig som legat under isen ett tag. Nu är jag den jag är! Och jag älskar att resan fortsätter även efter kursen! Livsglädje delux!!!/Sophia vt 2016

Att ha fått så många insikter och förståelser för vem jag är, varför jag har gjort de val jag gjort genom livet, varför jag har de föräldrar jag har och händelser från tidigare liv som på verkar mig i detta liv har känts skönt och gett mig en förklaring på mycket som jag saknat./Anita vt 2016

Genom att du står i så säker och trygg kontakt med alla guider o änglar o alla andra som vill hjälpa oss i vår utveckling och för att du tagit på dig det fantastiska arbetet och utför det med stor kärlek öppenhet spontanitet o lekfullhet … så gör just Du detta möjligt … Tack snälla du för det./Mai-Lena vt 2016