Medial coaching

Jag erbjuder dig medial coaching så att du kan jobba med det som blockerar dig. Det kan vara rädslor, beteenden och mönster som stoppar upp din väg framåt. Detta kan bero på olika saker, de vanligaste är att man varit med om traumatiska händelser i sitt liv. Det kan vara svåra relationer som har skapat sår hos dig. Det kan också var att du känner dig vilsen i livet och behöver hjälp att komma vidare framåt. Det kan vara olika typer av utsatthet och utanförskap som satt sina spår hos dig.

Jag har satt ihop lite olika mediala coaching program för att hjälpa dig vidare framåt i livet. Genom min mediala förmåga ser jag på djupet inom dig och kan guida dig framåt. Om du finner detta intressant kan du boka ett kostnadsfritt första samtal där vi kartlägger din situation och om du vill lägger en plan för hur coachingen ska läggas upp.

Garanti: Jag garanterar att efter genomgången coaching period så har du fått en bättre livskvalitet.

Paket 1

10 stycken vägledda meditationer (förinsplelade)

3 stycken sessioner av Reconnective Healing

5 stycken mediala coaching sessioner, 60 minuter

Pris: 8.995:-

Paket 2

10 stycken vägledda meditationer (förinsplelade)

3 stycken sessioner av Reconnective Healing

10 mediala coaching sessioner, 60 minuter

Pris: 15.250:-

Paket 3

10 stycken vägledda meditationer (förinsplelade)

3 stycken sessioner av Reconnective Healing

15 mediala coaching sessioner, 60 minuter

Pris: 20.222:-

Extra coaching sessioner

5 extra coaching sessioner: 5.620:-
10 extra coaching sessioner: 11.240:-
Enstaka extra coaching sessioner: 1.200:-

Tillval: The Personal Reconnection, Själslig återställning, Skräddarsydd vägledd meditation, terminsutbildning i medial och personlig utveckling, retreat

Det finns möjlighet till avbetalning, hör av dig så gör vi upp en avbetalningsplan.

Recensioner av den mediala coachingen:

Jag kontaktade Camilla i början på sommaren när jag var i en riktig livskris. Med hjälp av coachingen och meditationer har jag kunnat vända mycket av mitt dåliga mående och tankar till det bättre. Jag har tidigare i mitt liv pratat med psykologer men aldrig har jag kommit så långt som jag gjort under dessa månader jag haft coaching med Camilla. Vi går verkligen på djupet med dom problem jag haft/har. Jag är så glad att jag tog hjälp av detta för det har och fortfarande förändrat mitt liv till det positiva.
Även meditationerna har gjort en stor förändring. Jag som aldrig mediterat tidigare i mitt liv, nu gör jag det dagligdags.
Kan verkligen rekommendera den mediala coachingen hos Camilla!/Anna, Västerhaninge

Jag har fått hjälp av Camilla under en utmanande tid i mitt liv. Tack vare Camillas direkta och raka sätt har vi kommit in på djupet av mitt problem, problemet var inte vad jag trodde utan med Camillas mediala sinne såg hon den egentliga obalansen djupt inom mig. Jag är otroligt tacksam för hennes coaching som hjälpt mig att se mig själv som värdefull, fantastisk och stark! Jag kan varmt rekommendera Camilla och hennes coaching!/Charlotta, Stockholm

Jag är så tacksam att jag tillät mig att ta emot medial coaching, att jag vågade! Jag har även börjat att meditera och ta hand om mig varje dag under tiden coachingen har pågått. De meditationer som ingick i coachingpaketet var otroligt stärkande och uppbyggande. Healingen som även den ingick var helt otroligt skön, jag känner mig mycket lugnare inombords efter de 3 healingsessionerna. Tack Camilla, du är bäst!/Leo, Spånga

Den fina kombinationen av healing, meditationer och medial coaching har verkligen hjälpt mig och kan varmt rekommenderas.
Camilla har dessutom fångat upp och tydliggjort problemen samt kommit med många bra förslag på hur jag kunde gå vidare.
Allt detta har bidragit till att jag idag är på en mycket bättre plats i livet. /Kristina , Solna