Kondor-2Helgkurs i Medial och personlig utveckling

31/8-1/9 2024

30/11-1/12 2024

Välkommen till en 2-dagars helgkurs med fokus på din mediala och personliga utveckling! Du får göra övningar och meditationer som syftar till att höja ditt medvetande och rensa blockeringar som stoppar dig i ditt liv. Du får möjlighet att utvecklas i en kärleksfull och trygg miljö!

Exempel på innehåll i kursen

Kraftfulla meditationer

Du får delta i vägledda meditationer som är frekvens- och medvetande höjande. De syftar till att du ska få ta emot budskap från högre entiteter (änglar, guider mm) som med sina kärleksfulla energier ger dig det du behöver just nu.

Kanalisering

Du får verktyg och övningar för att kanalisera och ta emot information från andra dimensioner, såsom t ex änglarna, guiderna, andevärlden och andra dimensioner. Du får öva dig tillsammans med likasinnade människor i en trygg och kärleksfull miljö – där du utvecklas från den plattform du befinner dig på.

Samverkande med högre medvetanden

Du får lära dig hur du kommunicerar med dina guider för att du i vardagen ska kunna ta emot information av dem – just när du behöver det! Du får även lära dig hur du kommunicerar med änglarna – de är mycket villiga att hjälpa dig närhelst du behöver det!

Nybörjare eller erfaren?

Du kan delta på denna kurs oavsett om du är nybörjare eller om du är erfaren i det mediala och vill få möjlighet att få öva dig och möta andra dimensioner/andra entiteter än du tidigare gjort. Du kommer att utvecklas från den plattform du befinner dig på!

Boknings- och avbokningsregler

Du hittar de generella boknings- och avbokningsreglerna här.

Anmälningsavgiften för dessa kurser är 450:-, ska betalas så fort du erhållit faktura. Resterande summa ska betalas senast 14 dagar innan kursstart.

Sagt om kurser från tidigare deltagare:

”Jag kände mig trygg under hela kursen. Camilla ledde oss tydligt och konsekvent genom övningarna och meditationerna. Jag kan verkligen rekommendera alla att gå hennes kurser och workshops!” Annelie, Stockholm

”Efter kursen så insåg jag att ”jag kan”! Jag fick träffa min guide för första gången och det var en mycket stark upplevelse.” Mia, Stockholm

”Kursen var magisk, jag fick träffa min guide och mitt medvetande höjdes många nivåer. Jag kände mig trygg under hela kursen och min tillit ökade då jag fick kanalisera till människor jag inte kände.” Solveig, Farsta

”Camilla du är superduktig på att leda en grupp, på att hålla energin, att känna in gruppen och att stå fast lugn och trygg oavsett deltagares reaktioner. Du är en stjärngudinna! Tack, jag blir rörd när jag tänker på vad denna helg gett mig. Jag har ju gått en del ”kurser” och denna var en av de bästa!!!” Monica, Stockholm

 

Varmt välkommen!