När jag håller kurs eller workshop så verkar jag hela tiden från alltet och tar emot information om vilka övningar eller meditationer som behövs för dig just då.

Nybörjare eller erfaren? Du kan delta på de flesta av mina kurser oavsett om du aldrig har mediterat eller haft kontakt med andra dimensioner tidigare eller om du är erfaren i det mediala och vill få möjlighet att få öva dig och möta andra dimensioner/andra entiteter än du tidigare gjort. Du kommer att utvecklas från den plattform du befinner dig på!

Översikt av mina kurser/utbildningar/event

Djupverkande Retreat

Med fokus på: Vem är JAG?. Retreaten är i sju dagar, i Spanien. Detta är en djupverkande retreat som har fokus på ditt inre växande!

Du kommer att delta i medvetandehöjande meditationer och under dessa helande, balanserande, frekvenshöjande, mediala meditationer kommer vägledas in på djupet av dig själv. Vi kommer att vandra, dansa, besöka kraftplatser och hela tiden guidas du i att vara i din styrka, i din kärna av kärlek.

Förkunskaper: Inga, du behöver bara vara intresserad av att utveckla dig.

Medial och personlig utveckling

Välkommen till en 2-dagars helgkurs med fokus på din mediala och personliga utveckling! Du får göra övningar och meditationer som syftar till att höja ditt medvetande och rensa blockeringar som stoppar dig i ditt liv. Du får möjlighet att utvecklas i en kärleksfull och trygg miljö!

Förkunskaper: Inga, du behöver bara vara intresserad av att utveckla dig.

Meditationsgrupp

Meditationstillfällena är vid 6 tillfällen på torsdagskvällar 19.00-21.00

Fördelarna med att vara med i en meditationsgrupp är många, t ex:

  • Regelbunden gemensam meditation gör att vi når djupare in i de högre dimensionerna
  • Vi träffar våra universella hjälpare som delar med sig av sin visdom vid varje tillfälle
  • Gruppen som sådan skapar en hög energi som möjliggör starkare meditationer
  • Samma människor i gruppen skapar trygghet

Förkunskaper: Inga, du behöver bara vara intresserad av att utveckla dig.

Utbildning: Utveckla dina mediala förmågor

Under denna utbildning kommer du att bygga upp tilliten till dina egna mediala förmågor. Du kommer att lära känna ditt universella team – dina guider, änglar samt andra ljusvarelser som är med dig i din utveckling och ditt liv. Med dina mediala sinnen ser du djupare inom dig själv och du kan då komma åt det som ligger på djupet inom dig själv. Denna utbildning har fokus på din personliga utveckling, så att du kan bli fri ifrån dina rädslor, blockeringar, beteenden och mönster som gör att du ej kommer vidare i ditt liv.

Utbildningen är under 4 helger, inklusive 4 coachingsessioner. Meditationerna du får delta i under kursen spelas in och du har tillgång till dem under hela terminen.

Förkunskaper: Inga, du behöver bara vara intresserad av att utveckla dig.

Fortsättningskurs: Enegiboostninghelg

Denna kurs är en fortsättning för de som gått utbildningen: Utveckla dina mediala förmågor (Utvdmf). Du kommer under denna kurs fortsätta din utveckling som du genomgick under den första kursen (Utvdmf).

Förkunskaper: Du behöver ha gått Utbildning: Utveckla dina mediala förmågor

Fortsättningsutbildning: Bli en Universell Kommunikatör®

Detta är en fortsättningskurs efter utbildningen: Utveckla dina mediala förmågor. Huvudsyftet med denna kurs är att du ska utbilda dig till att bli en Universell Kommunikatör® (UK). Detta är en yrkesutbildning, så du ska vara 100% säker på att du vill börja arbeta som Universell Kommunikatör® efter utbildningen.

Förkunskaper: Du behöver ha gått Utbildning: Utveckla dina mediala förmågor

Sagt om kurser och workshops från tidigare deltagare

”Jag tyckte att det var en toppen helg och att kursens ledare var jättebra så det blir högt betyg på allt! ”. Marie i Arvika

“Camilla du är superduktig på att leda en grupp, på att hålla energin, att känna in gruppen och att stå fast lugn och trygg oavsett deltagares reaktioner. Du är en stjärngudinna! Tack, jag blir rörd när jag tänker på vad denna helg gett mig. Jag har ju gått en del “kurser” och denna var en av de bästa!!!” Monica, Stockholm

”Kursleder trygg på det som skjedde og hadde kontroll. Kurset var veldig bra for min del. Det var første gangen jeg var med på et slikt kurs, så alt er nytt. Men spennende! Så tusen takk for kunnskapen!”. Laila i Magnor, Norge

”Jag kände mig trygg under hela workshopen. Camilla ledde oss tydligt och konsekvent genom övningarna och meditationerna. Jag kan verkligen rekommendera alla att gå hennes workshops!” Annelie, Stockholm

”Efter workshopen så insåg jag att ”jag kan”! Jag fick träffa min guide för första gången och det var en mycket stark upplevelse.” Mia, Stockholm

Kontakta mig gärna om du har frågor!