En del upplever healingen som en härlig och avslappnande upplevelse, någon annan kan få olika sinnesintryck såsom till exempel lukter, ljud och beröringar, andra uppnår ett annat medvetandetillstånd, en del får en stark fysisk upplevelse med registreringar (= ofrivilliga muskelrörelser i kroppen exempelvis ögonrörelser som liknar REM-rörelser). Oavsett hur du upplever din healingsession så kommer healingen till dig som det är avsett från Universum – oavsett om du får den på plats eller vid distanshealing. Ingen healingsession är den andra lik.

 Var förväntansfull under din session – utan att förvänta dig något speciellt och var uppmärksam på det som händer i kroppen!

Reconnective Healing

Under sessionen kommer du att ligga ner på ett massagebord, Blunda och slappna av. Det är bäst att vara i ett tillstånd av närvaro under din session och tillåta vad som än sker. Jag rekommenderar att du inte mediterar, ber eller binder dig till några specifika resultat utan är öppen för upplevelsen precis som den är, och vet att du deltar i en positiv och spännande process som kommer till dig från Universum och är avsett att ge dig exakt vad du behöver just nu.

Klientens förberedelser.

Sessionen tar ca 40 minuter.

Reconnective Healing på distans

Vid distanshealing så bokar vi en tid som passar dig. Du kan vara som vanligt under distanshealingen men du ska kanske inte vara ute och cykla eller köra motorfordon, eller liknande precisionskrävande sysslor. Det kan vara trevligt att bara sitta eller ligga ner och slappna av under den tiden som distanshealingen varar.

Läs här hur distanshealingen går till.

Sessionen tar ca 20 minuter.

 

Vad kostar det? Mer information på sidan Priser.