Vägledda meditationer

Mina meditationer syftar alla till att höja ditt medvetande, öka din medialitet och att öka ditt välmående och alla har de sin egen inriktning, läs mer nedan.

Dessa skivor finns att köpa som ljudböcker via t ex Adlibris. De finns ej som fysiska skivor längre.

Träffa din skyddsängel

Välkommen till denna meditation som kommer att ta dig till ett varmt, innerligt och kärleksfullt möte med din skyddsängel.

Din skyddsängel har varit med dig ända sedan den stund du föddes, dennes uppgift är att se till att du är trygg och säker i ditt liv. Meditationen stärker din kontakt och kommunikation med din skyddsängel. Skyddsängeln kommer att ge dig budskap och du kommer att känna dig beskyddad, älskad och fullkomligt trygg.

Skyddsängeln kommer att ge dig ett nytt perspektiv på en viktig händelse i ditt liv och du kommer att få en högre förståelse för det inträffade. Med hjälp av kraftfulla symboler som du får ta emot väcks din själs visdom upp.

ISBN: 978-91-984644-1-2

Optimera dina sinnen

Under den här meditationen kommer du att optimera dina sinnen så att de kommer i balans och blir skärpta. Du kommer att märka att din koncentration, ditt fokus, ditt minne – ja alla dina sinnen fungerar på topp. Du kan med fördel göra denna meditation innan ett viktigt möte, ett prov/test eller något annat där du behöver prestera på topp.

Du kommer att bege dig ut på en medvetandehöjande resa för själslig tillväxt och personlig utveckling. Du kommer ledas utanför tid och rum.

Under ditt besök i Kristallgrottan kommer du även genomgå en reningsprocess med kristallernas kraftfulla energier och frekvenser som hjälp. Du kommer att släppa taget om blockeringar och rädslor samt känna hur du blir fylld av den högfrekventa energin från alla kristallerna.

ISBN 978-91-980186-8-4

Din Plats – möt ditt universella team!Din-Plats,-framsida

Under denna meditation kommer du till Din Plats där du möter de guider, änglar och andra ljusvarelser som du har med dig i ditt universella team. Du kommer att känna igen dig på denna plats, du kanske får en känsla eller en förnimmelse av att komma hem när du träder igenom dörren till Din Plats.

Du blir djupt avslappnad och når ett högre medvetandetillstånd under meditationen och du kommer dessutom bland annat:

  •   ta del av högfrekventa energier som påverkar dig på djupet
  •   få möjligheten att justera och förändra dina sinnen
  •   ta emot kärleksfulla och hjälpande budskap

… plus mycket mer

ISBN: 978-91-980186-7-7

Ängla spaÄngla spa omslag höguppl cmyk

Unna dig en lyxig stund under änglarnas vingar! Du kommer att få träffa änglar, änglar i mängder!

Denna vägledda meditation tar dig till Änglarnas dimension. Änglarna bjuder in dig till en härlig stund i deras värld. Förutom att du blir djupt avslappnad och når ett högre medvetandetillstånd under meditationen, kommer du bl a att:

  • få känna på Änglarnas kärleksfulla energier
  • ta emot budskap från Änglarna
  • rensa blockeringar och hinder
  • bli balanserad med läkande energier
  • …plus mycket mer

När du vägleds av Camilla i hennes meditationer kommer du snart att märka att hennes röst för dig in i ett annat medvetandetillstånd. I detta förhöjda tillstånd kan du interagera och kommunicera med de varelser, t ex guider och änglar, som kommer för att ge dig budskap, balansering och läkning.Det är änglarnas förtjänst att du håller i just denna CD idag! De var mycket tydliga när Camilla tog emot denna meditation och de var bestämda att denna meditation skulle spelas in och ges ut på CD. De vill att fler människor ska få möjligheten att komma upp till deras dimension och ta del av deras energier.

Välkommen till en välgörande stund under änglarnas vingar!

ISBN 978-91-980186-6-0

Balansera dig för nya tidens frekvenser

Omslag för webbDenna meditation syftar till att du ska komma i balans med de nya frekvenser som Moder jord tar emot just nu. Moder Jord är på väg in i en ny tid och nya energier och frekvenser strålar mot henne varje dag, detta gör att vi människor kan komma i obalans då vi inte är förberedda på detta. Du kan känna dig i obalans på olika sätt och denna meditation får dig i balans igen och du blir redo att möta den nya tidens frekvenser.

Camilla har förmågan att få dig att känna dig trygg och säker under hela meditationen och hon vägleder dig på ett fantastiskt sätt. Hennes röst får dig att slappna och du kommer att kunna följa hennes trygga röst dit meditationen för dig.

Du kommer att använda ditt mediala sinne under meditationen – utan att du behöver göra något särskilt, det sköter sig självt.

Du kan göra denna meditation närhelst du känner att du behöver komma i balans med nya tidens frekvenser, att du behöver kraft eller bara ha en skön och avkopplande stund för dig själv.

ISBN: 978-91-980186-0-8.

Möt den villkorslösa kärleken

Denna meditation syftar till att låta dig känna på och våga stå i den villkorslösa kärleken – hela tiden i ditt liv. Om du väljer att möta dina nära och kära, dina kollegor och grannar, alla du har i ditt liv från den villkorslösa kärlekens centrum, så kommer du att märka hur du ser på dem annorlunda än tidigare, du kommer att se vilka fantastiska människor du har runt dig i ditt liv!

Camilla har förmågan att få dig att känna dig trygg och säker under hela meditationen och hon vägleder dig på ett fantastiskt sätt. Hennes röst får dig att slappna av och du kommer att kunna följa hennes trygga röst dit meditationen för dig.

Du kan behöva göra denna meditation flera gånger, så att du verkligen vågar stå mitt i den villkorslösa kärlekens centrum, för att göra det så krävs mod, mod att känna kärlek för sina medmänniskor och allt du har runtomkring dig.

Det är nu dags för människorna att leva i kärlekens tecken, att verka från hjärtat, att visa sina sanna jag utan att vara rädda!

Så ta en stund för dig själv i lugn och ro och låt dig fyllas av kärlek!

ISBN: 978-91-980186-1-5.

Möt din inre storhet

Nu i den nya tiden när vi människor ska leva i kärlek och harmoni, så är det dags för dig att ta fram din inre storhet. Din inre storhet kommer att föra dig framåt på din livsstig, den livsstig du redan har bestämt innan du gick ner i din mänskliga kropp.

I denna meditation vägleder Camilla dig på ett mycket tryggt och säkert sätt djupt ned i ditt undermedvetna. Där kommer du att hämta kunskap om din inre storhet. Kunskapen kommer att transformera dig på alla plan, fysiskt, psykiskt och själsligt.

Du kommer att få träffa din vägledare och Moder Jord och de kommer att ge dig de budskap du behöver för att komma vidare på din livsstig. Du kommer att använda ditt mediala sinne under meditationen – utan att du behöver göra något, det sköter sig självt!

Under meditationen kommer mycket att ske som du inte är medveten om, så efter meditationen behöver du ta fram papper och penna och bara skriva det som kommer till dig, oavsett vilka ord och budskap som kommer, för på detta sätt får du fler budskap om din inre storhet och din livsstig.

Välkommen att upptäcka din inre storhet!

ISBN: 978-91-980186-2-2.

Möt din vägledare

I denna meditation får du träffa din Vägledare. Din vägledare går med dig genom livet och han/hon försöker ofta att kommunicera med dig. Om du inte redan har ett väl fungerande samarbete med din Vägledare bjuds du här in att träffa och bygga en stark och fast relation till din Vägledare. Du får träffa din Vägledare och ta emot budskap och ta del av den visdom din Vägledare vill dela med dig.

Denna meditation kan du göra så många gånger du vill, närhelst du vill få budskap från din Vägledare som alltid finns där för dig. För varje gång du gör denna meditation kommer du att bygga en djupare och tryggare relation med din Vägledare, du kommer även att få träffa ditt kraftdjur och kanske andra entiteter.

Camilla har en unik förmåga att på ett tryggt och säkert sätt föra dig till de magiska platser där din vägledare finns för att möta dig. Hennes röst gör att du kan slappna av och komma till ett annat medvetandetillstånd – utan att du behöver göra något, det sköter sig självt.

Välkommen till ett magiskt möte med din Vägledare!

ISBN: 978-91-980186-3-9.

Rensa din karmiska ryggsäck – och bli fri!Rensa din karmiska... för webb

Denna meditation syftar till att du ska få möjlighet att släppa alla blockeringar och beteenden som stoppar dig från tidigare liv och från detta jordeliv. Du kommer att rensa dig från det du inte längre behöver i ditt liv, det som stoppar dig från att vara ditt sanna jag!

Du släpper det som du är redo att släppa just nu, senare kan det komma upp fler minnen och händelser som blockerar dig så att du inte kommer framåt, då är det dags för dig att tömma ryggsäcken igen. Så denna meditation kan du göra närhelst du känner dig stoppad och blockerad från att komma vidare i ditt liv.

Camilla vägleder dig på ett mycket tryggt och säkert sätt genom meditationen, hennes röst gör det lätt för dig att koppla av och komma in i ett annat medvetandetillstånd. Det tillstånd som du behöver befinna dig i för att nå dit du ska under meditationen – utan att du behöver göra något – det sköter sig helt självt!

Nu är vi på väg in i den nya tiden – en tid för människorna att leva med respekt för allt levande och leva tillsammans med allt – vi är alla en! Universum har nu sett till att vi har möjlighet att rensa våra gamla ryggsäckar på alla våra inlärda beteenden som länge har stoppat oss – det är nu dags för mänskligheten att släppa fram sina sanna jag!

ISBN: 978-91-980186-4-6.

Tidigare liv – Möt din hemplanet. Tidigare liv –  Dina övriga tidigare livTidigare liv... för webb

Denna skiva innehåller två meditationer vilka båda syftar till att ta dig till dina tidigare liv. Meditationerna är snarlika och det som skiljer dem åt är inriktningen – “Möt din hemplanet” tar dig till din hemplanet, ditt allra första liv och “Dina övriga tidigare liv” tar dig till något av dina övriga tidigare liv.

Camilla vägleder dig tryggt och säkert till något av dina tidigare liv och hur långt du än drar iväg så sitter din själ och din kropp ihop med en silverspiral –  så du kan lugnt låta Camillas röst föra dig långt bort från ditt liv på jorden här och nu. Du kommer att använda ditt mediala sinne under meditationen – utan att du behöver göra något särskilt, det sköter sig självt.

När du besöker något av dina tidigare liv så var öppen för att det som sker redan har skett, det finns inget drama eller anledning till oro – det har ju redan hänt! Alla har vi varit offer eller förövare i något av våra liv och det som är viktigt är att du går igenom den förlåtelseprocess som meditationen innehåller så att du blir fri från de liv du besöker.

Upplev en spännande stund tillsammans med dig själv i dina tidigare liv!

ISBN: 978-91-980186-5-3.

Sagt om mina meditationer:

”Camilla har en väldigt behaglig röst och meditationerna är väldigt vackra och utsmyckade, inte likt något jag provat tidigare.” Mia Nilsson, Stockholm

”Camillas röst leder mig lätt in och ut ur meditationen. Jag känner mig trygg och fylld av glädje. Vägledningen visualiseras tydligt med ord som får bilderna i mig att framstå färgstarkt och vackra. Jag kan inte tänka mig att lyssna till någon annan än Camilla.” Ewa Schillerström, Stockholm

”Att lyssna på Camillas meditationer är som en resa genom dina egna möjligheter – att upptäcka djupet inom mig själv och förstå vad mer är möjligt har gett mig så mycket förståelse och insikt att se vad som jag kan göra både för mig själv och för andra. Jag kan varmt rekommendera att använda Camillas meditationer – jag kommer behöva återvända till detta regelbundet för att utveckla mer av mig själv.” Niklas Danwind, Stockholm

”Camilla fina du med din underbara, trygga röst för oss dit som ingen annan. Tack för att du kan leda, visa vägen till det ”okända”underbara ”land” du har gett men den grundkunskapen genom att bara finnas när jag tvekade på min ja nu vad man ska säga förmåga alla borde få meditera med dej!” Vajli Karlsen, Arvika

”Å meditere hos Camilla er bare fantastisk. Hennest røst er så rolig og melodiøs – den bare flyter i rommet som et pust fra noe helt spesielt. Jeg blir avslappet, trygg og glemmer alt annet og bare følger din stemme. Du skaper tillit og jeg kan gjøre hva du enn sier – ikke føle noen redsel eller skepsis – bare følge med. en reise som blir fantastisk, opplevelser og møter med forskjellige dimensjoner – engler, guider og så videre i det uendelige. Man stoler (liter) på deg umiddelbart – du gir av deg selv og er med, står ikke utenfor. Camilla er unik – selvsagt – hun er jo ”vår” engel ♥ Takk fordi du er den du er ♥” Anita Marie Saeter, Skotterud i Norge