Medialitet

Jag har alltid vetat att det har funnits något mer som vi inte kan se. Som liten hade jag en bästis – som andra kallade ”låtsaskompis”, han hette ”Hubert” och han hade långa ben och liten kropp och stort huvud – jag har nu förstått att han kom från ”Plejaderna”. Jag såg även andra ”låtsasmänniskor” som inte andra kunde se, och efter ett tag så slutade jag att se dessa ”låtsasmänniskor” – jag stängde av förmågan helt enkelt.
Jag började aktivt att utveckla min medialitet i april 2009 och sedan har allt gått superfort . Jag har transformerats flera gånger under denna tid, fått flera energihöjningar både sådana jag eftersträvat och sådana jag bara ”fått”. Det har gått så fort för att jag var redo för detta, det var dags för detta nu!

Jag är väldigt känslig för energier och känner genast om det är en ande eller annan entitet i närheten, det känns i hela kroppen.

Jag har stadig kontakt med mitt universella team och när jag har klienter så är det oftast Ärkeängeln Mikael som kommer med budskap till dem.

I och med att jag mediterar och kommunicerar med mina guider, änglar och andra ljusvarelser i mitt universella team har mitt liv blivit så lätt att leva, allt känns så självklart och ofta kommer svaren innan jag ens ställt frågan.

Reconnective Healing

Min introduktion till Reconnective Healing® kom via min kusin som bor och är verksam som Reconnective Healing Practitioners Mentor i Norge. De förbättringar jag märkt efter de healingar jag fått är bland annat: jag blev bra i magen som jag haft problem med så länge jag kan minnas, jag fick en otroligt bra hörsel, jag fick ett inre lugn, allting i mitt liv sker med större lätthet, jag blev mer mottaglig för min mediala sida, jag fick en ökad mental kapacitet.

Kursledare

Sedan våren 2011 har jag hållit kurser i medial och personlig utveckling – och det är verkligen fantastiskt att få hjälpa andra i deras växande! Under åren har mitt kursutbud vuxit och nu har jag även terminsutbildningar och en yrkesinriktad utbildning där deltagaren har möjlighet att bli en Universell Kommunikatör™.

Meditationer

Jag brukar säga att jag ”växer med frågan” och det var precis så mina meditationsskivor kom till. När jag var i Värmland och höll kurs var det en deltagare som sade ”jag önskar jag kunde ta med mig din röst hem” – och för att göra det möjligt så kom mina meditationsskivor till. Läs mer om mina meditationsskivor här.

Kuriosa

Namnet ”billablin” kommer från mig själv som liten när jag inte kunde prata rent utan sade ”billablin” om mig själv istället för ”Camilla Brolin” som jag hette som barn. Jag tycker att det är ett bra namn på mitt företag 🙂

”Camilla har en magisk förmåga att lära ut och ge varje individ vad den behöver i stunden. Hon är en kärleksfull mästare som ser varje individs storhet på ett unikt sätt. Hennes unika förmåga lyfter varje individ till självkännedom och trygghet i sitt eget liv, här och nu! Camillas närvaro ger varje individ livet på ett sätt som sällan har setts av mänskligheten. Mer genuin kärlek få man leta efter, vilket Camilla kan ta fram i varje individ på ett mästerligt sätt. En som kanaliserar så rent, har jag aldrig träffat tidigare, en inspirerande renhet som ger tillit och lugn.

av AnnaLena Mellblom (hypnoterapeut, suggestionsterapeut, tidigare liv terapeut, vedic art lärare, författare och medium)