Under denna session går jag i trans och släpper igenom den/de ljusvarelser som vill ge klienten (dig) budskap. Det brukar vara dina guider/änglar som kommer igenom och kommunicerar direkt med dig. Under denna session har jag tagit ett kliv tillbaka och tillåter på detta sätt ljusvarelsen möjlighet att direkt tala med dig. Jag är i transtillståndet max 45 minuter.

Jag rekommenderar dig att spela in sessionen för mycket sker under tiden, både medvetet och omedvetet hos dig.

Förberedelser för dig:

Förbered vad du vill veta, vad behöver du svar på för att komma vidare i livet?

Se till att ha med dig inspelningsmöjligheter, tex en smartphone. Om du ska ha sessionen på distans så kan du spela in direkt från Zoom.

Jag som transmedium kommer ej kunna svara på vad som kom igenom under sessionen, för jag kommer ej att veta vad ni pratat om. Men vi kan självklart gå igenom dina funderingar efteråt.

Skillnaden mellan ”Medial vägledning” och ”individuell transsession”

Medial vägledning: Där kanaliserar jag visdom från universum, vanligtvis är det Ärkeängel Mikael jag får informationen från, jag kan få informationen som bilder, tal, känslor mm och sedan berättar jag för dig vad jag ser och tar emot.

Individuell transsession: Här kliver jag åt sidan och överlämnar min kropp och mitt medvetande till en högre entitet/ljusvarelse, vanligtvis en eller flera ljusvarelser från ditt egna universella team, såsom guider och änglar. Här går informationen inte via mina sinnen som i en medial vägledning utan kommunikationen sker direkt via min kropp till dig. Jag brukar inte vara medveten om vad som sades under tiden då jag inte är närvarande.

Hur går sessionen till:

Jag har avsatt 1,5 timme till denna session, pga att jag behöver förbereda mig innan klienten kommer och sedan behöver jag tid på mig att komma tillbaka efter sessionen. Så därför kostar denna session mer än en Medial vägledning.

Vid ett personligt möte
När du kommer till mottagningen för din session så är jag där för dig och förklarar hur det går till under tiden, du betalar din session. Sedan tar det en stund för mig att släppa fram den ljusvarelsen som vill igenom och kommunicera med dig. Ni kommunicerar i ca 45 minuter (jag ställer klockan). Sedan tar det en stund för mig att komma tillbaka till min kropp och kunna prata med dig, gå igenom sessionen och svara på de eventuella frågor du har, jag kan dock ej svara på det du och ljusvarelsen kommunicerade om men jag kan svara på generella frågor mm.

Vid ett distans möte
Mötet sker via Zoom, jag skickar en länk till dig dagen innan sessionen, samt en betalningslänk via SMS från iZettle. Annars är det likadant som vid ett personligt möte.

Boka tid här:

 

Sagt om mig under transsessioner, från klientens guider.

Vi här uppe i dom högre sfärerna känner en väldig respekt för henne (Camilla) och hennes renhet för hon förmedlar visdomen konkret och rakt oavsett vilket tillstånd hon är i. Detta tillståndet hon är i nu är ju en direktkontakt vilket klienten också känner men det har hon även annars, då ser hon mer bilder och hör ord. Men hon är en ren kanal och vi rekommenderar henne till alla som går runt och söker hjälp.
Så henne kan du lita på!
Berättat av min klient Suzie efter sessionen.
Vi här uppe i de högre sfärerna, vi beundrar mediet och hennes renhet, för hon förmedlar renhet till alla sina deltagare och till hennes klienter, så hennes ord och det hon förmedlar kan du lita på för de kommer direkt från urkällan.
Berättat av min klient Marianne efter sessionen