Under denna session går jag i trans och släpper igenom den/de ljusvarelser som vill ge klienten (dig) budskap. Det brukar vara dina guider/änglar som kommer igenom och kommunicerar direkt med dig. Under denna session har jag tagit ett kliv tillbaka och tillåter på detta sätt ljusvarelsen möjlighet att direkt tala med dig.

Jag rekommenderar dig att spela in sessionen för mycket sker under tiden, både medvetet och omedvetet hos dig.

Förberedelser för dig:

Förbered vad du vill veta, vad behöver du svar på för att komma vidare i livet? Se till att ha med dig inspelningsmöjligheter, tex en smartphone.

Jag som transmedium kommer ej kunna svara på vad som kom igenom under sessionen, för jag kommer ej att veta vad ni pratat om. Men vi kan självklart gå igenom dina funderingar efteråt.

Skillnaden mellan “Medial vägledning” och “individuell transsession”

Medial vägledning: Där kanaliserar jag visdom från universum, vanligtvis är det Ärkeängel Mikael jag får informationen från, jag kan få informationen som bilder, tal, känslor mm och sedan berättar jag för dig vad jag ser och tar emot.

Individuell transsession: Här kliver jag åt sidan och överlämnar min kropp och mitt medvetande till en högre entitet/ljusvarelse, vanligtvis en eller flera ljusvarelser från ditt egna universella team, såsom guider och änglar. Här går informationen inte via mina sinnen som i en medial vägledning utan kommunikationen sker direkt via min kropp till dig. Jag brukar inte vara medveten om vad som sades under tiden då jag inte är närvarande.

Hur går sessionen till:

Jag har avsatt 1,5 timme till denna session, pga att jag behöver förbereda mig innan klienten kommer och sedan behöver jag tid på mig att komma tillbaka efter sessionen. Så därför kostar denna session mer än en Medial vägledning.
När du kommer till mottagningen för din session så är jag där för dig och förklarar hur det går till under tiden, du betalar din session. Sedan tar det en stund för mig att släppa fram den ljusvarelsen som vill igenom och kommunicera med dig. Ni kommunicerar i ca 45 minuter (jag ställer klockan). Sedan tar det en stund för mig att komma tillbaka till min kropp och kunna prata med dig, gå igenom sessionen och svara på de eventuella frågor du har, jag kan dock ej svara på det du och ljusvarelsen kommunicerade om men jag kan svara på generella frågor mm.

Boka tid här: