Denna kurs är en fortsättning för de som gått utbildningen: Utveckla dina mediala förmågor (Utvdmf).

Du kommer under denna kurs fortsätta din utveckling som du genomgick under den första kursen (Utvdmf).
Du kan välja om du vill ha en coachingsession i samband med kursen eller ej.

Datum, tider:

5-7 mars 2021

Tider: Fredagskväll 18.30-20.30*, Lördag och söndag 10.00-17.00*

*sluttiderna är ungefärliga

Pris

2.750:- exkl. coachingsession, 3.200:- inkl. coachingsession

Kursinnehåll

Kursledaren Camilla Hosenfeld är under utbildningen i kontakt med sitt universella team som visar henne vilka meditationer och övningar som deltagarna behöver just då. Du kommer att höja ditt medvetande och du kommer att bygga upp din tillit till din egen förmåga mer och mer, du kommer att fortsätta utvecklas på samma sätt som du gjorde under den första utbildningen (Utvdmf).

Energiboost

Du kommer under denna helg att få ta del av kraftfulla energier som fyller på dig med ny kraft, insikter och läkning.

Medial coaching

Du bokar själv din coachingssession här. Se till att boka den så fort som möjligt då min kalender blir fort uppbokad. Coachingen ska du ha innan kursen startar. Detta är inte en medial vägledning utan den mediala coachningen syftar till att du ska få stöd i din utveckling. Sessionen varar mellan 15-30 min beroende på vad du behöver (vilket ditt team avgör).

Kraftfulla meditationer

Du kommer att delta i frekvens- och medvetandehöjande meditationer under kursen, där du får möta de ljusvarelser som finns runt dig och ta del av deras kärleksfulla budskap. Meditationerna kommer till Camilla genom visioner och de blir anpassade för deltagarnas behov. Meditationerna utvecklar dina mediala förmågor och dig som person genom att du får möjlighet att rensa blockeringar och energier som stoppar dig just nu. Meditationerna spelas in och du kommer åt dem efter kursen så att du kan använda dig av den höga energin även efteråt. De är bara för dig som går kursen.

Kanalisering

Du kommer att få träna dig på att kanalisera, så att du kommer åt den starka kanal du redan tränat upp. Du kommer att bli trygg i din kanal och trygg med att du har kontakt. Om du redan är trygg så kan det vara bra att träna mer på kanalisering och få konstruktiv feedback tillbaka av dina medsittare.

Bli fri från dina blockeringar

Du kommer att rensa blockering, rädslor, beteenden och mönster som du sitter fast i – även under detta kurstillfälle. Det finns alltid något att rensa 🙂

Övrigt

Endast ett begränsat antal platser, max 10 deltagare.

Kursen hålls på Helhjärtat Center, Rödabergsgatan 3, Stockholm

När du bokat din tid kommer du att få mer detaljerad info. Du kommer få en faktura för kursen.

Boka plats