Vid en husrensning renar Ärkeängeln Mikael ditt hus på distans. Alla negativa energier, entiteter eller oroligheter rensas bort och istället fylls hemmet på med ny stark balanserad energi. Hemmet får även ett skydd mot nya obalanser. Om någon i hemmet attraherar in andar eller negativa energier kan det behövas en extra insats för denna person, så att hen slutar med att attrahera in sådant.

Under en husresning får alla boende en egen rensning av sina energier. Efter en husresning känns hemmet friskt, nytt och fräscht, allt det gamla negativa är borta.

Negativ energi kan skapas av bråk, hetsiga diskussioner mellan de boende, den negativa energin kan stanna kvar i hemmet och uppmuntra till nya bråk. Det kan även vara oinbjudna andar och andra entiteter som fått fäste i hemmet.

En husrensning sker på distans och tar ca 1 timme i anspråk.

Boka tid:

Recension från tidigare klienter:

Vill bara börja med att säga att Camilla är fantastisk! 

Bokade en Husrensning med Camilla på grund av att vi under en längre tid hade haft stora problem i lägenheten. Energin var kall och mörk det var ständigt en iskyla som inte gick att få bort hur mycket vi än höjde värmen på elementen osv. Både jag och min sambo sov jättedåligt om nätterna med flera uppvak och en känsla som att vi var iakttagna. Vi var ständigt trötta och energilösa. Vår treåring fick nattskräck och vägrade sova i sitt rum hon var livrädd inför att gå och lägga sig. 

Tänkte att vi gör ett försök till en Husrensning utan att ha några förväntningar. Resultatet var helt fantastiskt! Det var som att vi hade bytt lägenhet. Vi kände genast av en värme och inbjudande känsla i lägenheten. Sömnproblem för mig och sambon är helt borta vi sover jättegott om nätterna och känner oss trygga i lägenheten, vår treåring har blivit av med sin nattskräck och sover numera gott i sitt rum. Vi har mycket mer energi och känner oss gladare i lägenheten. 

Rekommenderar starkt att boka en Husrensning med Camilla. ❤️ /Angela i Stockholm