Pris: 2.100:-

Denna meditationscykel syftar till att du ska få en boost i 21-dagar så att du kommer i en ny välbehövlig vana, där du lägger minst 30 minuter per dag på dig själv och ditt välmående.

Du kommer att rensa undan blockeringar, lögner, beteenden, mönster och präglingar som håller dig borta från sanningen – sanningen som finns djupt inom dig. Rensa bort de illusioner som håller dig fast och i en falsk verklighet så att du kan bli fri och leva hjärtats sanning!

Under dessa meditationer kommer du att komma ner i varv, bli lugn och harmonisk – vilket är en grundförutsättning för att kunna meditera. Du kommer att stifta bekantskap med din huvudguide, dina andra guider, din skyddsängel och dina andra änglar samt ljusvarelser som alla finns med i ditt universella team, som rådgivare och hjälpare.

Så skapar du en ny vana:

 • Se till så att den nya vanan belönas
  Du kommer snabbt att bli belönad av dina meditationsstunder: du kommer att känna dig lugn och avslappnad, du släpper taget om stress och oro. Du kommer även att känna dig tillfreds med att du satt värde på dig själv – att du är värdefull att lägga tid på. Du kommer även att märka att du får mer tid och mer fokus i din vardag.
 • Undanröj hinder för den nya vanan
  När du ska börja meditera – förbestäm en tid på dagen där du har en stund att slappna av, där du inte är för trött och när du får vara i fred. Ställ klockan på den tiden så att du verkligen lägger dig ner och mediterar. Har du familj kan du tydliggöra för dem att nu ska jag vara själv en stund så kom inte och stör mig. Stäng av telefoner och datorer och bara slappna av.
 • Ta lärdom av bakslag
  Det är svårt med nya vanor. Ge inte upp om du inte finner ro eller inte kommer ner i djupavslappning, det är bra om du ”bara” ligger ner en stund och fokuserar på din andning.
  Ett bakslag kanske är en ledtråd om hur du skulle kunna göra det enklare att lyckas med nästa försök? Eller som Samuel Beckett sa: Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. fail better.

Du kommer att få mer information vid bokning och efter betalning.

Meditationerna

Meditationerna ligger på min hemsida, du får länk och lösenord vid betalt deltagande. De är endast till för dig som anmält dig och betalat för din plats, de är ej till för andra utomstående då jag ej kan ta ansvar för att de utför meditationerna på korrekt sätt.

Jag och mina universella hjälpare är med er under denna tid.

Du hittar meditationerna här.

Boka din plats här: