– healing utöver vad allt som tidigare varit möjligt!

Det hela startade i början av nititiotalet när kiropraktorn Dr Eric Pearl upptäckte att hans klienter ”kände” hans händer utan att han rört vid dem. Han vidareutvecklade förmågan och vidareutbildade sig inom detta som han kom att kalla ”Reconnective Healing®”. Reconnective Healing visade sig vara en kraftfull form av healing – healing utöver allt som tidigare varit möjligt.

Han har skrivit en bok om sin upplevelse som heter ”Väck din inre healer” – läs den gärna! Dr Eric Pearl och The Reconnection Faculty åker jorden runt och utbildar människor till att bli Reconnective Healers med mera.

Upplev en ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan: fysiskt, psykiskt och känslomässigt.

Reconnective Healing är en form av healing som är här på jorden för allra första gången. Den återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den även återkopplar oss till vår egen varelses fullkomlighet och den vi verkligen är. Den anses kunna återkoppla (reconnect) oss till universum och vår innersta essens inte bara genom en ny uppsättning healing frekvenser utan genom en möjligen helt ny bandbredd. Dess faktiska existens har visat sig tydligt både i praktiken och i laboratorier.

Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv efter din healingsession. Healern verkar som en katalysator mellan den helande kraften (frekvenserna) och klienten.

Reconnective Healing är en form av healing som är här på jorden för allra första gången. Den återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den även återkopplar oss till vår egen varelses fullkomlighet och den vi verkligen är. Den anses kunna återkoppla (reconnect) oss till universum och vår innersta essens inte bara genom en ny uppsättning healing frekvenser utan genom en möjligen helt ny bandbredd. Dess faktiska existens har visat sig tydligt både i praktiken och i laboratorier.

 Detta är något nytt. Detta är annorlunda. Detta är verkligt och det kan bli integrerat i var och en av oss.

Hur klienten kan uppleva en Reconnective Healing session

Under din healingsession interagerar du med dessa kraftfulla frekvenser som aktiveras under sessionen – de fortsätter att arbeta med dig även när sessionen är avslutad. Det kan ta olika lång tid innan man märker vad som förändrats – för en del kan det ta lång tid innan man märker vad som förändrats samtidigt som andra genast märker vad som skett.

“Om du har tur, kommer din Reconnective Healing i en form du förväntat dig. Om du verkligen har tur kommer den i en form du inte ens har drömt om – en som universum speciellt har i åtanke för dig.” av Dr Eric Pearl

Reconnective Healing går dessutom utmärkt att förmedla på distans. Klientens ansvar, läs mer härLäs mer om hur en session går till.

Boka tid för din session Reconnective Healing