Premiär – Triss i trans!


10 november 2023

Denna kväll bjuds du in till ett unikt event där tre transmedium samverkar tillsammans med sina ljusmästare – Triss i trans!
Du kommer att få ta del av den visdom och kunskap som dessa ljusmästare har. Samverkan mellan dessa tre transmedium och deras ljusmästare har inte setts förut. Det blir otroligt kraftfullt bara att vara i rummet (även på distans), då energierna och frekvenserna som kommer via dessa transmedium och deras ljusmästare laddas upp i rummet och deltagarna blir fullkomligt översköljda av det.

Transmediumen och deras ljusmästare

Camilla Brolin och Ärkeängel Mikael: Deras samarbete går ut på att hjälpa människorna att vakna – att vakna upp till sin egen storhet. Budskapen brukar vara personliga och hjälpande. ÄÄ Mikael är en kraftfull ängel som hjälper människorna i deras vardagliga och själsliga liv. Han är full av humor och kärlek. Deras samarbete har varit i ca 10 år och de känner varandra väl.
Elin Johansson och Ljusmästaren Matataki: Matatakis syfte är att hjälpa människorna att sammankoppla sig själva till sitt sanna, högre jag. Genom att arbeta med energi- och frekvenshöjningar, rening och upplysning hjälper Matataki dig in i den gyllene tidsåldern så att du kan leva ditt liv enligt din själs högsta önskan och potential.
Paula Rabenius och Ljusmästaren Thoth: Thoth var kung på Atlantis och har länge arbetat för jordens transformation. Han förmedlar budskap för att hjälpa människorna att släppa blockeringar och rädslor. Som han säger ”Människan måste ha hjälp att rustas inför frekvenshöjningar som sker och kommer att ske framöver.

Tid: Fredag den 10 november 2023, kl. 19.30 – 21.30, insläpp från kl. 19.00 (även via Zoom)
Plats: Hälsans hus, Fjällgatan 23 B, lokal: terrassen

Anmälan:

På plats:

Via Zoom:

Om du deltar via zoom behöver du se till att ditt namn på zoom är likadant som i din anmälan. När du betalat skickas länk till Zoom till dig, dock senast två dagar innan eventet.

Betalning:

Swisha 395:- till 123 176 35 31 (Billablin). Hör av dig om du önskar kvitto.

När du betalat din plats går den ej att avboka, den går dock att överlåtas – hör av dig till info@billablin om du önskar detta.

Varmt välkommen!

Camilla, Elin och Paula